Algemene zaken

Informatie over de algemene gang van zaken

Lees hieronder meer over de algemene gang van zaken binnen onze fysiotherapie praktijk

 

 

 

 

Algemene zaken

Wij streven ernaar dat de afspraak binnen twee werkdagen plaatsvindt. Op verzoek van je huisarts kun je een spoedafspraak binnen 24 uur krijgen. Afspraken worden bevestigd middels email of kunnen vastgelegd worden op het afsprakenkaartje. Dit voorkomt misverstanden.

Wij werken zoveel mogelijk op tijd en streven naar een maximale wachttijd van 10 minuten. Informeer gerust bij de balie indien je langer moet wachten.

Wil je bij verhindering tijdig afbellen? Dit geeft ons de gelegenheid om de voor jou gereserveerde tijd aan iemand anders te geven. Je kunt je kosteloos afmelden, mits je dit 24 uur voor de afgesproken behandeling doet. Een niet of te laat afgezegde afspraak kunnen wij namelijk niet bij de zorgverzekeraar declareren. Helaas zijn wij genoodzaakt om hiervoor een bedrag in rekening te brengen. 

Onze praktijk bevindt zich in gezondheidscentrum de Welborg. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op een parkeerterrein voor het gezondheidscentrum. Ook is een bushalte aan de Willem Pastoorstraat te Zundert, waardoor de praktijk goed bereikbaar is middels het openbaar vervoer. De gehele Welborg is rolstoeltoegankelijk. 

Op verwijzing van een arts, wanneer het niet anders kan, is er een mogelijkheid voor behandeling aan huis. 

Jouw eigendommen

We hebben in de oefenzaal afsluitbare kluisjes waar je kosteloos gebruik van kunt maken. Froeling fysiotherapie kan echter niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies, beschadiging of diefstal van je eigendommen.

Iemand persoonlijk spreken?

Dataverzameling

Onze praktijk is een Keurmerk Praktijk, dit betekent dat je fysiotherapie van de hoogst mogelijke kwaliteit krijgt! De fysiotherapeuten binnen deze praktijk zijn continu bezig met leren en verbeteren, om jou van de best mogelijke zorg te blijven voorzien.

Om het proces van leren en verbeteren te ondersteunen krijgen de fysiotherapeuten zogenaamde 'feedback informatie'. Jouw fysiotherapeut kan met deze informatie zelf zien hoe hij/zij functioneert en kan zich vergelijken met andere fysiotherapeuten. Deze informatie is essentieel om goed inzicht en begrip te krijgen in het eigen functioneren als fysiotherapeut. Jouw fysiotherapeut krijgt deze informatie door middel van dataverzameling, onderzoek en analyse van data. Deze data komt uit de patiëntendossiers, kortom: het zijn onder andere jouw behandelgegevens. Hierbij zijn jouw persoonlijke gegevens uiteraard nooit herleidbaar naar u als patiënt.

Jouw behandelgegevens worden meegenomen in de dataverzameling die nodig is voor de 'feedback informatie'. Zo help je mee om de kwaliteit van onze zorg te blijven verbeteren. Met jouw gegevens lever je ook een bijdrage aan wetenschappelijk onderzoek naar (de effectiviteit van) de fysiotherapie in Nederland. Jouw gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Onderzoekers krijgen geen identificerende gegevens zoals jouw naam of adres.

Als je desondanks bezwaar hebt tegen het gebruik van jouw gegevens, dan kun je dit laten weten aan jouw fysiotherapeut; in dat geval worden jouw gegevens niet opgenomen in de dataverzameling.

Wil je meer weten over het Keurmerk Fysiotherapie? Kijk dan op www.keurmerkfysiotherapie.nl.

Alvast hartelijk dank voor de medewerking!

 

Benieuwd wat we voor jou
kunnen betekenen?