Algemene zaken

Informatie over de algemene gang van zaken

Lees hieronder meer over de algemene gang van zaken binnen onze fysiotherapie praktijk

 

 

 

 

Algemene zaken

Wij streven ernaar dat de afspraak binnen twee werkdagen plaatsvindt. Op verzoek van je huisarts kun je een spoedafspraak binnen 24 uur krijgen. Afspraken kun je vastleggen op het afsprakenkaartje. Dit voorkomt misverstanden.

Wij werken zoveel mogelijk op tijd en streven naar een maximale wachttijd van 10 minuten. Informeer gerust bij de balie indien je langer moet wachten.

Wil je bij verhindering tijdig afbellen? Dit geeft ons de gelegenheid om de voor jou gereserveerde tijd aan iemand anders te geven. Je kunt je kosteloos afmelden, mits je dit 24 uur voor de afgesproken behandeling doet. Een niet of te laat afgezegde afspraak kunnen wij namelijk niet bij de zorgverzekeraar declareren. Helaas zijn wij genoodzaakt om hiervoor een bedrag in rekening te brengen. 

Jouw eigendommen

We hebben in de oefenzaal afsluitbare kluisjes waar je kosteloos gebruik van kunt maken. Froeling fysiotherapie kan echter niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies, beschadiging of diefstal van je eigendommen.

Kwaliteitsgarantie

De praktijk is vanaf 2008 HKZ-gecertificeerd. HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector en is een kwaliteitsmodel voor de zorg.

Iemand persoonlijk spreken?

Benieuwd wat we voor jou
kunnen betekenen?