Froeling: nu ook voor kaakfysiotherapie en revalidatie na coronavirus

Graag stellen wij onze nieuwe collega Anniek de Korte aan je voor. Anniek is bij ons van start gegaan als craniofaciaal therapeut. Bij haar kun je terecht als je last hebt van ademhalingsproblemen, hoofdpijnklachten, duizeligheidsklachten, kaakklachten, tinnitus en andere aandoeningen die te maken hebben met het hoofd. Hoe ingewikkelder de puzzel des te groter de uitdaging voor haar.

Anniek is ook gecertificeerd Coronatherapeut. COVID-19 beheerst op dit moment het dagelijks leven. Het is een ingrijpend virus dat kan zorgen voor klachten zoals vermoeidheid, kortademigheid, benauwdheid, verminderde lichamelijke en/of geestelijke conditie. Anniek helpt je graag bij het herstel van de restklachten die je kunt hebben nadat je het virus hebt gehad.

Hieronder stelt Anniek zich kort voor: 

"Sinds 2012 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en in datzelfde jaar ben ik begonnen aan de specialisatie tot craniofaciaal therapeut, ook wel kaakfysiotherapie genoemd. In werkelijkheid omvat het alle klachten van het hoofd zoals hoofdpijn, duizeligheid, tinnitus en dus ook kaakklachten. Vaak is het een uitgebreid klachtenbeeld en daardoor een enorme puzzel voor mij om op te lossen, samen met de patiënt. Een flinke uitdaging, en des te groter is de voldoening wanneer we de klachten kunnen oplossen. Dat is waar fysiotherapie voor mij om draait, samen puzzelen en tot een maximaal haalbaar resultaat komen."