Vergoeding

Vergoeding van de behandeling

De vergoeding van jouw behandeling wordt onder andere bepaald aan de hand van jouw polisvoorwaarden. Lees er meer over hieronder. 

 

 

Hoe ben jij vergoed?

De mate waarin je voor vergoeding in aanmerking komt, is afhankelijk van de polisvoorwaarden en of je een chronische aandoening* hebt of niet. Wij raden je aan om voor de eerste afspraak de polisvoorwaarden van je zorgverzekeraar over de vergoeding van fysiotherapie na te kijken. Kinderen jonger dan 18 jaar zijn voor fysiotherapie verzekerd via de basisverzekering. Wij declareren de behandelingen rechtstreeks bij de zorgverzekeraar. Dit kan omdat wij met alle zorgverzekeraars contracten hebben afgesloten.

Niet verzekerd

Ben je niet verzekerd voor fysiotherapie of heb je het maximum aantal vergoedingen bereikt, dan vragen wij je per behandeling met ons af te rekenen. Je ontvangt dan een factuur van de behandeling. In de wachtruimte vind je meer informatie over onze tarieven en de betalingsvoorwaarden.

 

*De wetgever heeft bepaald welke chronische aandoeningen in aanmerking komen voor vergoeding vanuit de basisverzekering.

Iemand persoonlijk spreken?

Benieuwd wat we voor jou
kunnen betekenen?