Disclaimer

Hoewel aan alle pagina's van de website van Froeling Fysiotherapie de grootst mogelijke zorg is besteed, bestaat de mogelijkheid dat delen van de informatie verouderd zijn of anderszins niet langer correct. Daarom kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Froeling Fysiotherapie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina's van de website.

In het bijzonder vallen links naar derden buiten de controle van Froeling Fysiotherapie, dat daarom voor de inhoud van de pagina's van derden nooit verantwoordelijk kan worden gehouden. Froeling Fysiotherapie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites, voor de privacybescherming op die websites of voor de diensten die eventueel via die websites worden aangeboden.

Froeling Fysiotherapie bezit het auteursrecht op de informatie die via de website van Froeling Fysiotherapie wordt verstrekt. Dit geldt voor teksten, beeldmerken, logo's, tekeningen, schetsen en fotomateriaal. Het is derhalve niet toegestaan de informatie te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Froeling Fysiotherapie. Het gebruik van het logo van Froeling Fysiotherapie is alleen toegestaan na toestemming van Froeling Fysiotherapie.

Froeling Fysiotherapie hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van de website. Informatie over bezoeken aan Froeling Fysiotherapie wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit om individuele personen te identificeren. De persoonlijke gegevens die u verstrekt om informatie te ontvangen worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of de reactie en daarna vernietigd. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Voor vragen over de website verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Froeling Fysiotherapie

Contactgegevens

De Welborg 2, (4881 CZ) Zundert
info@froelingfysiotherapie.nl
076 - 597 50 40

Je kunt door ons gebeld worden waarbij het volgende telefoonnummer verschijnt: 088 - 045 00 15. Je kunt dit nummer terugbellen maar ons ook altijd bereiken op bovenstaand telefoonnummer. 

Openingstijden:

Maandag 08.00 - 20.00
Dinsdag 08.00 - 21.00
Woensdag 08.00 - 21.00
Donderdag 08.00 - 21.00
Vrijdag 08.00 - 17.00