Dry Needling

Heb je last van stijve spieren of voel je een verdikking in een spier die pijn veroorzaakt? Wellicht dat het toepassen van dry needling een goede oplossing voor je is.

Waarom Froeling Fysiotherapie

Jouw bewegingsvrijheid staat centraal

  • Persoonlijke en
    patiëntgerichte zorg

  • Veelzijdige praktijk
    en alles in huis

  • Gepassioneerde en
    deskundige specialisten

Dry needling

Heb je last van stijve spieren of voel je een verdikking in een spier die pijn veroorzaakt? Wellicht dat het toepassen van dry needling een goede oplossing voor je is. Kort samengevat komt het er op neer dat we met speldenprikjes heel gericht de verdikking in je spieren behandelen. Deze methode wordt in specifieke gevallen ingezet en is daarin heel effectief. Meer weten? Kom langs dan bekijken we jouw spierklachten en de best passende behandelmethode.

Even voorstellen

Ellen Taalman

"Fysiotherapie is voor mij het samen werken aan een optimaal functionerend bewegingsapparaat, maar ook kijken hoe je zo optimaal mogelijk kunt functioneren wanneer je bewegingsapparaat in gebreke blijft."

Lucienne Spoelstra

'Als algemeen fysiotherapeut sta ik voor alle klachten klaar. Met oefeningen en adviezen gaan we aan de slag om weer pijnvrij te kunnen bewegen. Vol creativiteit, met persoonlijke aandacht en op maat help ik je graag.'

Benieuwd wat we voor jou
kunnen betekenen?