Sportrevalidatie

Heb je klachten door het sporten? Onze therapeuten Neeltje van der Sman en Jamie Rose zijn gespecialiseerd in sportrevalidatie en kennen de sport specifieke belastingen en trainingsvormen die van invloed op je lichaam zijn.

Waarom Froeling Fysiotherapie

Jouw bewegingsvrijheid staat centraal

  • Persoonlijke en
    patiëntgerichte zorg

  • Veelzijdige praktijk
    en alles in huis

  • Gepassioneerde en
    deskundige specialisten

Fysiotherapie kan zinvol voor jou zijn

Voor wie is het bedoeld?

Heb je klachten door het sporten? Onze therapeuten Neeltje van der Sman en Jamie Rose zijn gespecialiseerd in sportrevalidatie en kennen de sport specifieke belastingen en trainingsvormen die van invloed op je lichaam zijn. Jouw blessure wordt gericht behandeld vanuit de sport die je beoefend. Naast behandelen zullen we je de juiste oefeningen geven en kan medical taping uitkomst bieden. We werken samen met Atletiekvereniging Sprint in de behandeling en preventie van blessures.

Even voorstellen

Caroline Hagenaars-van Miert

"Bekkenklachten of oedeemklachten kunnen echt een beperking en hinder geven in je dagelijks leven. Het mooie van bekkenfysiotherapie en oedeemtherapie is dat je het lichaam kunt beïnvloeden om de functie te verbeteren waardoor klachten fors kunnen afnemen. Met zorg en plezier help ik u hierbij."

Neeltje van der Sman

"Samen de beste manier zoeken om het lichaam zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Dát vind ik een leuke uitdaging."

Tjeerd Nauta MSc

"Bewegen vind ik zelf erg belangrijk. Daarom vind ik het een leuke uitdaging om samen met mensen die beperkt zijn tijdens het bewegen, het bewegen weer leuk te maken."

Benieuwd wat we voor jou
kunnen betekenen?