Algemene fysiotherapie

Voel je je beperkt in je bewegingsvrijheid? Heb je pijn bij specifieke bewegingen of klachten bij een bepaalde houding? Laat ons horen en zien waar je last van hebt, dan kunnen we bepalen welke therapie het beste bij je past.

Waarom Froeling Fysiotherpaie

Jouw bewegingsvrijheid staat centraal

  • Persoonlijke en
    patiëntgerichte zorg

  • Veelzijdige praktijk
    en alles in huis

  • Gepassioneerde en
    deskundige specialisten

Fysiotherapie kan zinvol voor u zijn

Voor wie is het bedoeld?

We kijken tijdens je eerste afspraak naar de oorzaken en de gevolgen van jouw klachten op je dagelijkse activiteiten. Of het nu door een aandoening, blessure of overbelasting wordt veroorzaakt, met fysiotherapie kunnen we je vast helpen om weer zo optimaal mogelijk te bewegen.

Even voorstellen

Anniek de Korte - van Oorschot

"Kaakfysiotherapie omvat alle klachten van het hoofd. Vaak is het een uitgebreid klachtenbeeld. Des te groter is de voldoening wanneer we de klachten kunnen oplossen. Dat is waar fysiotherapie voor mij om draait, samen puzzelen en samen tot een maximaal haalbaar resultaat komen."

Cindy Naaktgeboren-van den Buijs MSc

"Op persoonlijke wijze de kwetsbare oudere patient begeleiden bij de lichamelijke uitdagingen van het ouder worden, daar ligt mijn hart."

Ellen Taalman

"Fysiotherapie is voor mij het samen werken aan een optimaal functionerend bewegingsapparaat, maar ook kijken hoe je zo optimaal mogelijk kunt functioneren wanneer je bewegingsapparaat in gebreke blijft."

Neeltje van der Sman

"Samen de beste manier zoeken om het lichaam zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Dát vind ik een leuke uitdaging."

Nils Kerklaan

"Graag ga ik met u op een persoonlijke wijze aan de slag met de lichamelijke uitdagingen die u in het dagelijks leven tegenkomt"

Stephanie Snoeijs MSc

“Met passie voor bewegen en een persoonsgerichte aanpak help ik mensen in beweging voor wie dit niet altijd vanzelfsprekend is.”

Veronique Dickhoff MSc

"Samen met u ga ik op zoek naar de oorzaak van uw klachten, zodat u ook op langere termijn geholpen bent."

Annemieke Venhorst

"Mijn werkwijze kenmerkt zich door kwaliteit, enthousiasme en persoonlijke aandacht. De uitdaging om samen met u op zoek te gaan naar de behandelmethode die bij u past ga ik graag aan!"

Lucienne Spoelstra

'Als algemeen fysiotherapeut sta ik voor alle klachten klaar. Met oefeningen en adviezen gaan we aan de slag om weer pijnvrij te kunnen bewegen. Vol creativiteit, met persoonlijke aandacht en op maat help ik je graag.'

Benieuwd wat we voor jou
kunnen betekenen?