Algemene fysiotherapie

Voel je je beperkt in je bewegingsvrijheid? Heb je pijn bij specifieke bewegingen of klachten bij een bepaalde houding? Laat ons horen en zien waar je last van hebt, dan kunnen we bepalen welke therapie het beste bij je past.

Waarom Froeling Fysiotherpaie

Jouw bewegingsvrijheid staat centraal

  • Persoonlijke en
    patiëntgerichte zorg

  • Veelzijdige praktijk
    en alles in huis

  • Gepassioneerde en
    deskundige specialisten

Fysiotherapie kan zinvol voor u zijn

Voor wie is het bedoeld?

We kijken tijdens je eerste afspraak naar de oorzaken en de gevolgen van jouw klachten op je dagelijkse activiteiten. Of het nu door een aandoening, blessure of overbelasting wordt veroorzaakt, met fysiotherapie kunnen we je vast helpen om weer zo optimaal mogelijk te bewegen.

Even voorstellen

Arwen Koelman-Smit

"Als de situatie niet bevalt, verander deze dan. Kan de situatie niet veranderd worden, verander dan de gedachte over de situatie. Soms loslaten, ofwel niet meer vasthouden aan (oude) patronen. Dit kan ook heel goed gelden voor de weg naar herstel”

Caroline Hagenaars-van Miert

"Bekkenklachten of oedeemklachten kunnen echt een beperking en hinder geven in je dagelijks leven. Het mooie van bekkenfysiotherapie en oedeemtherapie is dat je het lichaam kunt beïnvloeden om de functie te verbeteren waardoor klachten fors kunnen afnemen. Met zorg en plezier help ik u hierbij."

Cindy Naaktgeboren-van den Buijs

"Op persoonlijke wijze de kwetsbare oudere patient begeleiden bij de lichamelijke uitdagingen van het ouder worden, daar ligt mijn hart."

Ellen Taalman

Inge van Beek

"Het leuke van werken met kinderen is het spelenderwijs met ze bezig zijn en toch hetgeen te oefenen waar ze minder goed in zijn”

Neeltje van der Sman

"Samen de beste manier zoeken om het lichaam zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Dát vind ik een leuke uitdaging."

Nils Kerklaan

Marlou Crolla-Cremers

Stephanie Snoeijs MSc

“Met passie voor bewegen en een persoonsgerichte aanpak brengen wij mensen in beweging voor wie dit niet altijd vanzelfsprekend is.”

Tjeerd Nauta MSc

"Bewegen vind ik zelf erg belangrijk. Daarom vind ik het een leuke uitdaging om samen met mensen die beperkt zijn tijdens het bewegen, het bewegen weer leuk te maken."

Veronique Dickhoff MSc

"Samen met u ga ik op zoek naar de oorzaak van uw klachten, zodat u ook op langere termijn geholpen bent."

Benieuwd wat we voor jou
kunnen betekenen?