Nieuw gezicht in de praktijk!

Volgende week start een nieuwe collega bij ons in de praktijk. Haar naam is Megan van de Wijngaart. Zij zal ons komen versterken in de vakantieperiode en blijft daarna om waar te nemen tijdens het zwangerschapsverlof van Ellen. Wij zijn blij met een nieuw enthousiast fris gezicht en stellen haar graag aan jullie voor.

 

Megan is 23 jaar en is afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Avans Breda. Het samenwerken met mensen in combinatie met de anatomie van het menselijk lichaam maakt dat zij het vak fysiotherapie erg interessant en boeiend vindt.

In haar vrije tijd doet zij veel aan sport zoals; hardlopen, zwemmen en fietsen. Daarnaast haalt zij haar ontspanning uit leuke dingen doen met vrienden. Afgelopen 3 jaar tot recent begeleidt zij klanten in een fitness in Breda. Het behalen van individuele doelen geeft haar energie en doet zij met veel passie.

Megan kijkt er naar uit om te starten bij Froeling fysiotherapie en het team te versterken! Zij zal vooral op de woensdag en vrijdag aanwezig zijn.

Benieuwd wat we voor jou
kunnen betekenen?