Langer dan 6 weken geleden bevallen?

Ben je recent bevallen? Ben je benieuwd hoe je bekken en bekkenbodem na de bevalling functioneren? Dan is de Bekken(Bodem)Check er voor jou. Dit onderzoek is voor vrouwen die langer dan 6 weken geleden zijn bevallen en korter dan 9 maanden geleden.

 

De check bestaat uit een online Bekken(Bodem)Check Screeningslijst, deze vragenlijst is kosteloos in te vullen op www.bekkenbodemcheck.nl.

Na het invullen van deze screeningslijst maak je in onze praktijk een afspraak voor een Bekken(Bodem)Check bij de geregistreerd bekkenfysiotherapeut. De resultaten en bevindingen van de Check worden met je besproken en je krijgt advies/ therapie op maat. De check geeft je inzicht in het functioneren van je bekken(bodem)regio en wat je kan doen om de functie te verbeteren mocht dit nodig zijn. Tijdens dit onderzoek kunnen we gebruikmaken van apparatuur om het functioneren van de bekkenbodem inzichtelijk te maken. Je komt erachter of je mogelijk meer kans loopt op klachten op latere leeftijd en je krijgt adviezen voor het dagelijks leven. Als er geen klachten zijn kan onze bekkenfysiotherapeut je advies geven om je dagelijkse activiteiten en sport weer te hervatten.

Jaren lange ervaring van de bekkenfysiotherapeut leidt tot snel herstel van bekken en bekkenbodem en het hervatten van alle belasting inclusief sport.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak met onze geregistreerd bekkenfysiotherapeut Marlou Crolla of Caroline Hagenaars bel 076-5975040